|
|
#1 |
|
|
دو تیم از تیمای بسیار خوب و با طراوت و تکنیکی این دوره هستن. اسپانیا که ناباورانه در بازی اول بازی رو واگذار کرد محکوم به پیروزی در دو بازی بعدیش شد و با برد مقابل هندوراس حسابی روحیه گرفتن و مصمم هستن این بازی سخت رو ببرن و به دور بعد راه پیدا کنن. در مقابل شیلی که دو بازی قبلیشو با پیروزی پشت سر گذاشته با یه مساوی هم صعودشو قطعی میکنه. بنابراین یه بازی بسیار زیبا با بار فنی بالا رو شاهد خواهیم بود. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
اسپانیا تا دقیقه ی 20 بازی استرس داشت و اصلا خوب بازی نمی کرد تا این که دیوید ویا از اشتباه دروازبان شیلی استفاده کرد و اولین گل بازی و سومین گل خودش رو توی جام زد . شیلی در نیمه ی اول بسیار خوب و هجومی بازی کرد .
در اواخر نیمه ی اول اسپانیا اون فوتبال ناب و تک ضرب خودشو به اجرا در آورد و مثلث تورس ویا و اینیستا به گل سرانجامید . اخراج بازیکن شیلی تقریبا خیال ماتادور ها رو راحت کرد . نیمه ی دوم شیلی با یک ضربه ی دیدنی به گل رسید و با علم به نتیجه ی بازی سوئیس خیالش از بابت صعود راحت بود . تورس در دقیقه ی 55 تعویض شد که به نظر من تعویض به موقعی نبود و تو روحیه ی تورس می تونه اثر بزاره . اسپانیا در ایجاد موقعیت توسط فروارد های ن.کش مشکل داره و تورس و فابرگاس رو هافبک های این تیم بر خلاف ویا نمی تونند صاحب موقعیت کنند . بهترین بازیکن زمین به نظر من ژابی آلونسو بود که هم در دفاع و هم در حمله موثر بود . spain is champion ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
زیباترین بازی جام جهانی رو دیدیم
یه بازی فوق العاده که همه چیز داشت: سرعت-تکنیک-تاکتیک-پاس کاری-گلهای زیبا-... نیمه اول بازی بسیار زیبا بود هر دو تیم با سرعت حملات خوبی انجام میدادن که رو اشتباه دروازه بان شیلی گل اول بوسیله ویا زده شد و گل دوم هم با پاس او اینیستا زد. نیمه دوم شیلی 10 نفره طوفانی آغاز کرد و یکی از گلها را جبران کرد و بعد آن دو تیم با احتیاط بازی کردن و با توجه به نتیجه بازی دیگه این دو تیم شاداب صعود کردن. شیلی واقعا زیبا بازی میکرد و به نظرم یکی از مدعیان باشه. ویا و اینیستا خوب بازی کردن |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
دلبوسکه هر چند مرد بسیار نجیب و شریفیه! اما نمیدونم چرا مربیگریشو قبول ندارم زیاد. اول از همه که کلا ارنج اولیش معمولا خیلی فوق العاده نیست و میتونه بهتر هم باشه و نیز تعویضاشم بوی تفکرات ناب مربیهای نابغه و بزرگ رو نمیده زیاد اما در کل من ازش بدم نمیاد و تا حدی باهاش راحتم امیدوارم بتونه قهرمانمون کنه.
یه نکته هم در مورد خط هافبک باید گفت و اون هم اینه که بالاخره بعد از اصرارهای همین دلبوسکه ژابی آلونزو و بوسکی به بازی همزمان تو ترکیب اولیه عادت کردن و به نوعی وضایف خودشون رو خیلی خوب متوجه شدن. نه بوسکی مثل قبلنا(به خصوص بازی با سوئیس) تو کار بازیسازی و توپ پخش کردن دخالت میکنه نه آلونزو تو کارهایی که مربوط به هافبک دفاعی یعنی خراب کردن بازی حریف و جمع کردن توپ های برگشتی و زنده کردن توپ های مرده تو یک سوم دفاعی خودمون هست سرک میکشه. انصافا ترکیب خط هافبکمون خیلی خوب داره کار میکنه اما حیف که فابی جایی تو این ترکیب نداره و همش باید به عنوان ذخیره بازی کنه. در خط حمله هم ویا فوق العادست و به شدت میشه روش حساب کرد اما تورس انگار پاهاش یخ زدن! اصلا یارای حرکت نداره، تک به تک که گیرش میاد انگار میخواد سخت ترین کار دنیا رو انجام بده. بی نهایت افت کرده که امیدوارم برای بازیهای حذفی آماده بشه چون آماد بودنش= بی عیب بودن اسپانیا. خط دفاع هم که حرف نداره. بکن بائر ثانی(پیکه) به همراه زوج محبوبش پویول اونجا رو بیمه کردند. مدافعان کناری هم جز خوبی چیزی ازشون ندیدم!! در کل آماده ایم برای قهرمانی... . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
بازی هجومی و زیبایی بود مخصوصا اطرف اسپانیا. اسپانیا تو این بازی فوتبال ناب خودش رو ارائه داد. فوتبالی که به پاسهای زیاد متکیه. برعکس نیمه اول در نیمه دوم بازی خوبی رو ندیدیم. دلیلشم تساوی بازی سوئیس-هندوراس بود. در این بازی هم تورس اصلا خوب نبود ولی برعکس ویا عالی بود. حالا باید ببینیم اسپانیا میتونه از سد پرتغال بگذره یا بازم حذف میشه؟
هرجا سخن از فوتبال است نام پرسپولیس میدرخشد
ویرایش توسط رامین : 06-26-2010 در ساعت 05:44 AM |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
به نظر من اشکال از تورس نیست . اشکال از سیستمی هستک که دلبوسکه چیده . تو یورو 2008 داوید سیلوا پشت دو فروارد بازی می کرد و اونارو صاحب موقعیت می کرد اما در ترکیب دلبوسکه ژاوی و اینیستا با فاصله ی خیلی زیادی از تورس قرار دارند و فقط داوید ویا رو صاحب موقعیت می کنند چون ویا مهاجم پوششی و پشت تورس هست و نزدیک تر به ژاوی و اینیستا بازی می کند . کما اینکه فابرگاس هم که به جای تورس اومد نتونست کار خاصی بکنه .
spain is champion ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
یه بازی ناب رو دیشب دیدیم
یه بازی کلاسیک که توش همه چیز داشت.شوت خوب پاس خوب گل خوب به نظر من فابرگاس رو اول بیاره بازی بهتراز تورس باشه.تورس تو نیمه اول هیچ کاری نمیتونه بکنه وفابرگاس هم هروقت تعویضی میاد تو بازی خراب میکنه. ترس از حذف بازی دیشب رو یکم محتاطانه کرد ولی اسپانیا پاسای تک ضرب وخوبی میداد وشیلی هم تو ضدحملات خطرناک بود من و تو با پای خسته سوی روشنی دویدیم ای دریغ از کوشش ما که به آخرنرسیدیم من رو با دلواپسی هام توی نیمه راه گذاشتی واسه این شب زده ، افسوس، دیگه احساسی نداشتی بذار تا از دوچشمام اشک بباره شکستم من ، برات فرقی نداره گناه توست که براین حال و روزی بسوز ای دل، سزاواری بسوزی |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
بازی جذابی بود چون که اسپانیا حتما این بازی رو میبایست ببرد زیبایی های این بازی رو دو چندان کرده بود و اسپانیا در اوایل بازی دست به حمله زد و موفق شد توسط ویا با اون شاهکار دروازه بان شیلی به گل اول برسه و بعد از این گل شیلی هم چند حمله کرد و لی موفق نشد تا اینکه با اخراج بازیکن خوبشون استرادا کار یه کم برای شیلی سخت شد و اونا وقتی 10 نفره شدند اسپانیاتوسط اینیستا به گل دوم هم رسید و خیال خودشو راحت کرد ولی این آخر کار نبود و بازیکنان شیلی تونستند و با ضربه سنگین و برخورد به پای پیکه دروازه کاسیاس رو باز کنند تا اونا هم یه نفس راحتی بکشند واقعا با این بازیهای که از شیلی دیدیم حیف بود که به دور بعد صعود نکنه.
ویا و اینیستا خوب بودند. از اول تا ابد عشق است پرسپولیس ساکن آپارتمان سرخ واحد 64
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
دوستان نظر های خیلی خوب و قشنگی راجع به این بازی داده بودن.خوشحالم که بچه ها اینقدر دید فنی خوبی دارن.
این بازی اسپانیا تغییراتی رو در تاکتیک هاش داده بود که به خاطر نوع فوتبال درگیرانه و پر جنب و جوش شیلی بود.اما هنوزم که هنوزه اسپانیا علیرغم اینکه توپ رو خوب توی زمین به حرکت در میاره اما میل و قدرت گلزنی بالایی نداره و به نظر من اصلاً صلابت تیم آراگونس رو در جام ملت های اروپا نداشته. برد اسپانیا بیش از اینکه زاده تفکرات تیمی باشه زاده خلاقیت فردی بود و درست در زمانی به گل رسیدن که لازم بود پیکره تیمی شیلی بهم بخوره و خوشبختانه(به عنوان فن اسپانیا!!!!) این اتفاق افتاد اما هنوز هم نگرانی زیادی وجود داره.هر چند پرتغال در اندازه مقابله با اسپانیا نیست ولی به نظر من دست فرمون دل بوسکه برای جام جهانی تعریف چندانی نداره...تا ببینیم در آینده چه می شود. باران رحمت خدا همیشه می بارد.
ما کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| آنالیز, اسپانیا, تیم, دو, دیدار, شیلی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|